Tuesday, January 10, 2012

Nädalane igavlemine Waiaus

Hello!!!

Seekord tegin omale väikese märkmiku, kuhu kirjutasin päevade kaupa märksõnad. Nagu pealkirjast võib järeldada, siis suuri memuaare loota pole. Alustame siis algusest ehk sel korral teisipäevast.
Hommikul pakkisime kõik asjad järelkäru peale jja asusime teele. Sõita oli ainult 100km jagu. Pakkisime seal kõik asjad laiali, püstitasime kõigi hiiglaslikud telkmajad. Minul ja Agathe (prantsuse tüdruk, kelle hostpere läks puhkama, edaspidiselt hüüame teda Mjäu-Mjäu, sest nime hääldus sarnaneb  A Cat = kass) olid eraldi telgid. Veel olen lisanud märksõnana naerukrambid, aga kuidagi ei meenu mille pärast. Nojah sellega saigi see päev otsa.
Kolmapäev.  Palavus-palavus ja palavus, ja ei jäänudki muud üle kui lugeda raamatut või lahendada sudokusid ja istuda puude all. Pärastlõunal läksid Mike ja lapsed kalale, mis tegi olukorra nauditavalt vaikseks ja tõmbas silma looja:) Õhtul pärast sööki läksime kohaliku kooli basseini sulberdama, lihtsalt võrratu, kuidas kloorivesi võib olemise nii heaks teha.
Neljapäev- Jällegi palavus, sudoku, natuke telekat, ujumist ja väikest kadetsemist. Kadetsemist sellepärast, et Mjäu-Mjäu  oli kõigi jaoks uus ja huvitav ning tal oli Tania ja Robiga palju rääkimist tema tobeda hostpere kohta, Tan ja Rob muidugi elasid jubedalt sisse tema raskesse olukorda ja püüdsid kõigest väest plaani välja mõelda ja nõu anda. Seetõttu tundsingi natuke kõrvalejäetuna, aga üle läks:)  Õhtul õppisime uue kaardimängu Euchre (häälda: juka´ )
Reede. Igavus, kerge lootus oli vihmale, aga EI . Saadeti jälle päike pilve tagant välja. Õhupoolikul käisime ujumas ja pärast sööki panime lapsed telekat vaatama ning mängisime kaarte:)
Laupäev. Pilvine, aga see ei välistanud kuumust. Jällegi üsna igav, tühja passimine. Õhtul jälle mängisime kaarte ja siis kõik täiskasvanud läksid magama. Mjäu-Mjäu tahtis veel oma raamatu samal õhtul ära lõpetada, ma siis jäin ka temaga  elutoa laadsesse ruumi, kuna und veel ei olnud.  Mingi hetk sadasid sisse 3 austraalia päritoluga noort. Selle nädala päris päev. Rääkisime niisama juttu ja mängisime kaarte. Neil oli vanavanemate 60s pulma-aastapäev ja kui nende maja on liiga väike et kõiki majutada, siis nad võtsid omale väikese kämpingu seal. Lahedad inimesed, üks neeist oli diskor ja kuulasime ta muusikat. Magama saime no nii kella poole3 paiku.
Ja lõpuks pühapäev, oi kui kaua ma ootasin seda kojutulekut. Väsimus oli suur, aga  niisama nädal aega passimine väsitab rohkem kui raske töö tegemine.  Ma ei kujuta ette, tavaliselt nad  lähevad kaheks nädalaks, mul lihtsalt vedas, et seekord on teisiti.
Esmaspäeval käisin üle pika aja Zumbas. Võttis lausa hingetuks nagu poleks aasta otsa ühtegi lihtslt liigutanud. Ja nüüd sätin ka jälle sammud Zumba-bumba-rumbatama;)

Nääges, järgmisel nädalal läheme lõunasaare põhjapoolt avastama, eks siis saab jälle pildikesi näha.
(K)

No comments:

Post a Comment