Monday, March 19, 2012

Tervitused valge pilve maalt;)

Yep, tean, et postitused pole väga tihedad, aga olgem ausad te kõik teate tunnet kui kõik tundub nii tavaline kergelt  kool-kodu-zumba režiim. Kool on üsna endine. Draamas on tulemas varsti esientendus. Tegemist on monoloog etendusega. Kõik osalised peavad üles astuma üksina publiku ette!! Kel huvi võib googeldada  "Bare" Toa Fraser.  Liitusin ka Shakespeare võistlusega, kus teeme väikese kava Shakespeareśt. Õmblemises tegutsen endiselt zumba pükste kallal, tundub et nad ei saagi kunagi valmis, plaanitud 2 nädalat on veninud juba 5ks nädalaks.....
Üks ülisuur uudis on ka!! Enne kojutulekut lähen uudistan kängurumaa lõbustusparke!!! ;)  My dream will come true xxx   Lihtsalt nii ärevil juba.
Nüüd on suveilmad ka juba tagasi tulnud, vahepeal tundus, et varsti tuleb lumi maha...Otsustasime selle palavusega uisutama minna;) Mina, James, MjäuMjäu, Tracy, James, Josh, Sophie, Francesca, Lornae, Sam.  Väga lahe. Ma polnud varem siseuisutamist teinud, hoopis teine asi- muusika, diskotuled, DJ ja isegi m6ningased m2ngud.
Kui nyyd laup2eval k6ik sujub siis  oma l6unapooliku veedan keset ookeanit delfiinidega ujudes:)

Pole kyll v2ga pildimaterjali kogunud, aga miskit kaevasin v2lja :)






















                                                                      CIAOOO!!!

No comments:

Post a Comment