Thursday, April 12, 2012

Antarktika maailm

Ehh, mäletate seda juttu, et komapäeval pidin minema Antarktika maailma, sest hullult sadas vihma ja poleks olnud midagi muud teha.  Nii peaaegu oligi, ainult et me ei läinud;) Kõik oli väga hästi planeeritud, aga uskuge või mitte, lihtsalt polnud autot kuhugi jätta. Võttis natuke tuju alla. Siis mõtlesime, et ok lähme kinno mingit filmi vaatama. Ja no järjekordne ebaõnn, piletid olid väljamüüdud või siis polnud huviäratavat filmi sellel hetkel. Siis kiskus mul asi naljakas, mis sa oskad kosta, täielik ebaõnn...Viimase asjana mõtlesime, et lähme parem lõunat sööma. Sequoia 88. See on rootsilaua restoran, kus on 88 erinevat toiduvalikut. Lachie väga ei tahnud minna, sest väiksest saati on selle kohaga halvad kogemused, eriti veel mereandidega, mida ta üldse ei kannata vaadatagi. Pika lunimise peale saime ta nõusse, aga keegi meist ei tohtinud mereande valida. Lõuna lõppes ikkagi sellega, et väike putukas ootas toidusaalist väljas. Kõhud täidetud läksime koju, vaatasime Franiga Kariibimere Piraatide 4. osa ja sellega kogu seiklus Antarktika maailmas selleks korraks lõppeski.
Neljapäeval olime natuke paremini õnnestatud. Saime isegi parkida ja puha. (ps.antarktika on see pool, kus pingviinid elavad, mitte jääkarud) Niisiis, väga imelik süsteem. Kõik atraktsioonid on samal ajal, mis tähendas siis seda, et kui me 4D filmi ei mahtunud vaatama, siis ei jõudnud enam ka lumetormile. Ja pidime poole tundi ootama. Peamiselt oli seal 4 kõige huvitavamat asja- Pingviinid,4Dkino, Lumetorm ja Hagglund ride.
4D kinos kõige õudsem oli kui nägime, et suured jääpurikad kukuvad meile kaela ja pritsiti natuke vett.Kõige naljakam aga kui hüljes tuli aina lähemale ja siis sülitas näkku, mul jäi vaid loota, et tegu oli veega;)


võlts pingviinid

elav hing



jube naljakalt keksisid jalalt jalale nagu oleks külm olnud


leia pildilt eestlane


suured sõbrad

ninnu-nännu

ega lapsemeelsust anna häbeneda




mina kivikuningas...

...sina....;)




hagglund ride. Ronisime antarktika liiklusvahenisse, kus siis meil üle küngaste ja mätaste sõidutati

väike veeloik, nii 2m sügav, millest lõbusalt läbi sukeldusime

vesi tundis isegi vastu akent

see ongi see monstermasin

lumetormiruum

ja taaskord meenutame ilusaid aegu lapsepõlvest


kergelt külmumas, tuled lasti surnuks ja pandi tuuleke puhuma, nii 26m/s



ruumis -8C; tuul 26.1 m/s  ja külma kokkuvõttes koos tuulega -18,3C
Ei tohiks ju minu jaoks mingi katsumis olla, aga pooleteist aastaga ununeb nii mõndagi.



Järgmisel nädalal ehk üritame Orana parki saada, Uus-Meremaa loomaaed.
Taniaga loeme juba nädalaid Austraaliani- 10nädalat ja 6 päeva:D

STAY CALM

No comments:

Post a Comment