Monday, May 21, 2012

Nek Minnit

Hei!
Kohe asja kallale. Teate küll kuidas Eestis kõik  täiesti ära pööravad kui kuulevad sõnalühendit KT. Õudus eksole! Kohe leiame igast argumete ja vaidleme, et peab mingi pikema aja etteteatama/edasi lükkama või üldse ära jätma. Siin on üsna ükskõik...tundub, et ainult vahetusõpilased õpivad selleks. Täiesti normaalne kui eelmisel päeval õpetaja ütleb, et järgmine tund on suur kokkuvõttev töö. Reaktsioon on  umbes: aa ok, no selge siis, homseni. Lihtsalt väike võrdlusmoment.
Neljapäeval ja reedel korraldasime lõpuklassiga küpsetiste müügi, et natuke raha koguda meie lõpuklassi dressikatele. See asi tahetakse sirgeks ajada, enne kui Euroopa vahetusõp. koju naasevad. Kolmapäeval draamas just kujutasime ette, et mis nende muffinite ja saiakeste sisse kõik panna saaks ja kuidas siis õpetajad pärast nende söömist käituma hakkaks:) oh lõbu laialt õpetajaid pilves ette kujutada...Ma küpsetasin tuuletaskuid, aga koolini need ei jõudnud, sest kodus igaüks tahtis proovida  rohkem kui ühe korra ja siis selgus et vähe sai tehtud;) Igatahes neljapäeval draama tunnis direktor astus uksest sisse, nägi ühe tüdruku küpsetatud muffineid ja tegi kõigile klassisolijatele muffini välja. Päris äge, et õpetajad üsna palju ostsid ja üritasid aidata. Ma nüüd ei teagi kui palju raha kokku saime.Reedel oli veel grillvorstikesed saiaga müügis,  loodetavasti sujus.
Koolipildid:


Nädalavahetusel oli ka filmitegemise võistlus V48 (sellega kaasnes ka kast V energiajooki). Tähendab seda, et 48 tunni jooksul pidime kokku klopsima filmi. Reede õhtul said Jordan ja Georgia meie grupi teema ja kirjutasid käsikirja. Laupäeva hommikul hakkasime filmima. Lihtsalt nii palju naermist, et kõht kiskus krampi, ma arvan, et see oli väga tähtis osa selle aja jooksul, sest tulid jutud, et teistel gruppidel oli vererõhk kõrgel ja stress ülepea;) Niiet meil läks sellega mõnusalt. Lõpuks saime filmitud ja siis pidime panema kõik klipid kokku. Ma läksin õhtul Tania, Robi ja Shoniga kinno Dark Shadows vaatama ja pärast nad viskasid mu veel Jordani juurde tagasi, et ma näeks mis filmist saanud oli. Ja asi oli päris fläsh...Kümne paiku sain koju ja Skypesin Kratuga, (nii hea oli Sind üle umbes 9-10 kuu näha).
Pühapäeva hommikuks korraldasin väikese pikniku, põhirõhk oli lihtsalt kokku saada Euroopa VÕPidega, aga segasime sisse ka paar kohalikku;) Läksime Christchurchi aeda, igaüks oli kaasa võtnud natuke snäkke ja lihtsalt rääkisime juttu ning naljatasime. Ma ei saanud kauaks jääda, umbes tunnike või nii, siis bussitasin tagasi Kaiapoisse, sest filmile oli vaja veel minu aksendiga häält salvestada. Aga enne tööd tuli lõbu ja läksime grupiga McDonaldsisse lõunale:) Pärast siis lõpetasime filmi jordani juures, panime muusika ja kõik kokku. Ühel ilusal päeval pidi saama YouTube, siis ma kindlasti jagan linki. Neljapäeval näeme end suurel ekraanil kinos ja siis heal juhul jõuame finaali.
Ja selle reedene teema on Foreign Friday- välismaine reede.  Kui teil on väga häid mõtteid kuidas edukalt eestlaseks riietuda ilma rahvariieteta, siis kommentaaridesse paluks:)

Okeika, varsti näeme!:D

3 comments:

  1. See ongi see imearmas pilt sinust, mis on photoshopitud. :D
    Sinuga oli ka nagu vääääga hea rääkida. Ootan sind juba!!!! :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete