Wednesday, June 6, 2012

Jingle bell

Hei.
Nüüdseks pole enam kaua jäänud :/ 3 nädala pärast Austraaliasse:)
See nädalavahetus oli pikk nädalavahetus, kuna reedel oli päev ainult õpetajatele ja esmaspäeval kuninganna sünnipäev, niiet 4 päeva vaba.
Neljapäeval käisin  restoranis koos Julie, Madi, Tauei,Shanneni ja Melissaga, sest Tauei kolis reedel Austraaliasse ja korraldasime väikese lahkumissöömaaja. Meile oli broneeritud eraldi ruum ja teenindajate silmist oli näha, et me polnud just kõige paremad kliendid, meid muidugi väga ei huvitanud, leidsime selle naljakana.
Reedel käisin kaubamajas Markuse, Jamesi ja Mjäu-Mjäuga, et Jordanile kingitus leida.
Laupäeva õhtul oli Jordani sünnipäev, lihtsalt chilling, mingi kell 9 otsustasime McDśs minna:)
Pühapäeval tegin ma mitte midagi:) Ja esmaspäeva hommikul toimus organisatsiooni miiting teises CHCH otsas. Pärast väikest vastlust ja kuuma kakaod, tuigerdasime Isabeliga niisama ringi ja koju jõudsin umbes kella 4 paiku.
Ja nüüd siis kolmapäeval hakkas korralikult lund sadama, kohe jõhkrad helbed, tikutoosi suurused. Mul hakkasid kohe jõululaulud peas kõlama:) Ma polnud üldse lumest vaimustuses, elu jääb siin täiesti seisma. Kool suletakse, teedel ei liiguta väga, ja isegi telekas ei saanud signaali kätte, kuni lõpuks Rob soojendas mingi värginduse katusel üles. Ja see, et lund sajab ei tähenda, et miinustes midagi oleks, kõva +1:)

Restoranis,ise pidime selle tulikuuma kivi peal toitu küpsetama. Kana, siga, mereannid. Lihtsalt võrratu.

Kuulasime vanade lastesaadete muusikat ja nad üritasid tantsusamma meenutada







Ega ma siis nalja ei teinud, et nad suured olid

otsustasin keset teed maha visata ja inglit teha:)

Silma läks neid helbeid rohkem kui suhu nagu ikka


OLGE MÕNUSAD! ja säästke mulle ka antuke päikest:)

3 comments:

  1. Kertu, sinu jutus on kõvasti inglise-sugemeid.. Kui sa sügisel eesti keele tunnis lause "me leidsime selle naljakana" kirjutad, jääd küll peale tunde. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tundub, et Solvakuga hakkab veel nalja saama:) Ma vist parem ei hakka omale huviringe üldse planeerimagi..

      Delete
  2. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete